Ursus Evolution 2012 a fost un eveniment vibrant care, timp de cateva zile, a umplut plaja Hanul Piratilor din Navodari cu un public energic si extrem de entuziast. Plastik Charm a avut sansa sa cante în deschiderea turneului entuziasmand publicul inca din primele momente ale reprezentatiei.

Atmosfera s-a mentinut incendiara pe tot parcurcul concertului. Mii de tineri au dansat pe nisip, au fredonat si au aplaudat frenetic fiecare melodie cantata. Ritmurile foarte antrenante ale electro-rock-ului, atmosfera exceptionala si publicul extrem de receptiv au creat conjunctura perfecta pentru un concert caracteristic stilului Plastik Charm.
Astfel trupa a avut oportunitatea sa multumeasca fanilor pentru sustinerea si voturile lor de pe pacrcursul etapelor de selectie ale festivalului URSUS Evolution 2012 – Traieste live evolutia muzicii romanesti.

Mai mult decat o experienta frumoasa G.B.O.B. a fost pentru Plastik Charm o reconfirmare a faptului ca publicul roman apreciaza, sustine si raspunde pozitiv in fata noilor formatii din pata muzicala din Romania.

Pe scena GBOB 2011, Plastik Charm a prezentat doua piese noi din repertoriul propriu – Vibe si Take My Heart. Plublicul a dansat, a aplaudat si a fredonat melodiile alaturi de noi incurajandu-ne ca stilul pe care il abordam este in concordanta cu asteptarile si preferintele lui”.

Pentru noi GBOB este un barometrul al pietei muzicale romanesti. Calitatea juriului este de necontestat. Trupele concurente sunt intro competitie adevarata. Publicul intalnit aici in fiecare an este energic, vibrant si foarte sincer. Noua ne place aceasta franchete. Credem ca este «sanatos» sa primim un feedback sincer si deschis. Acestea sunt motivele pentru care ne-am intors cu drag pe scena GBOB si pentru care apreciem asa de mult aceasta competite.